• 0352 290 86 38
  • info@ozkayhancelikkapi.com

Hakkımızda

1990'lı yıllardan beri çelik kapı sektöründe hizmet vermekteyiz. İlk yıllarda çok az sayıda personel ve küçük bir sermaye ile yola çıkan firmamız, tüm zorluklara rağmen kalite ve sağlamlıktan ödün vermeden üretim hayatını sürdürmüştür. Tüketicisinin haklarının bilincinde olan firmamız, kaliteden taviz vermeden sürdürdüğü üretim hayatına 2010 yılından beri ÖZKAYHAN ÇELİK KAPI olarak devam etmektedir.

Bu yeni oluşumla birlikte, Kayseri O.S.B. de kendi entegre tesislerinde son teknoloji ürünü makineleriyle çelik kapı üretim kapasitesini artırarak sizlere daha geniş bir ürün yelpazesi ile daha iyi bir hizmet vermeye başlamıştır. ÖZKAYHAN ÇELİK KAPI olarak devam ettiğimiz üretim hayatımızda 'Güvenliğiniz Değerlidir' sloganı ile ilkelerimizden taviz vermeyerek sizlerin haklı desteğini kazanmış bulunuyoruz. Hem yurtiçi, hem yurtdışı piyasalarda adından öngüyle bahsedilmesini sağlayan firmamız, üretimden pazarlamaya, şube ağının gelişimine kadar tamamen kendi öz sermayesiyle çalışarak ülkemiz ekonomisine katkılarını artırarak sürdürmektedir.

ÖZKAYHAN ÇELİK KAPI kararlı ve inançlı çizgisiyle, müşteri memnuniyetine odaklı, kalitesinden ödün vermeden, teknolojik yenilikleri yakından takip edip üretimine yansıtarak, ulusal ve uluslararası pazarlarda hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.


Saygılarımızla

Yaşar Kayhan
Yönetim Kurulu Başkanı